Зоран Михајлов

Наскоро биографија за Дарко Панчев, спортскиот новинар Зоран Михајлов пишува за успесите на најдобриот македонски фудбалер

Спортскиот новинар и коментатор Зоран Михајлов напиша биографијата за Дарко Панчев. Книгата ќе искочи наскоро, а е најавена денес на 7 септември, на роденденот на …

Наскоро биографија за Дарко Панчев, спортскиот новинар Зоран Михајлов пишува за успесите на најдобриот македонски фудбалер Прочитај повеќе »

Зоран Михајлов: По 56 години кариера, ми ги затворија вратите на Градски

На спортскиoт новинар Зоран Михајлов во саботата му бил забранет влез на арената „Тоше Проески“, каде што се играше натпреварот меѓу Вардар и Борец од …

Зоран Михајлов: По 56 години кариера, ми ги затворија вратите на Градски Прочитај повеќе »

Scroll to Top