Ѕверката треба да умре во „Сексот и градот 3“

Актерот Крис Нот, кој го глумеше Ѕверката во серијата и филмовите „Сексот и градот“ потврди дека неговиот лик требал да умре во една од првите …

Ѕверката треба да умре во „Сексот и градот 3“ Прочитај повеќе »