„Ѕвездено небо“ за Тоше Проески и промоција на нова песна

И оваа година фан-клубот и Фондацијата „Тоше Проески“ ќе го организираат музичкиот хепенинг „Биди и ти дел од ѕвезденото небо на Тоше“ каде што ќе …

„Ѕвездено небо“ за Тоше Проески и промоција на нова песна Прочитај повеќе »