Хороскопски знаци рекордери во пропаднати врски

Рак
На Раковите им е исклучително тешко да одржат врска, а колку и да се трудат, таа секогаш завршува со омаловажување. Не е дека не сакаат нивната врска да функционира, но проблемот е што повеќето од работите што ги прават ги прават непотребно и недоволно добро.

Девица
Девиците имаат и многу неуспешни врски, а причината за тоа е што често бараат совршенство кога се во прашање врските. Една грешка и веднаш почнуваат да губат интерес за другата личност. Често не разликуваат привлечност од љубов, па тоа е една од причините поради која не можат да воспостават сериозна врска.

Бик
И Бикот тешко може да остане во долги врски. Иако се трудат, нивниот партнер често на крајот очекува многу повеќе. Колку и да вложуваат труд, другиот некако никогаш не е целосно задоволен. Само што љубовта не им оди.

Шкорпија
Шкорпиите обично одлучуваат за љубовта и врските без многу размислување. Веќе по неколку месеци сфаќаат дека нешто не е во ред, па се соочуваат со проблеми. Понекогаш и самите наоѓаат маани кај партнерот, ги гледаат само лошите работи во врската, мислат дека заслужуваат подобро. Шкорпиите имаат многу неуспешни врски бидејќи се во постојана потрага по совршенство.