Најпопуларните песни од 2017 година во едно видео

By

Студент од Тајван создаде десетминутно видео од најпопуларните поп-песно во 2017 година. Тоа е комбинација од 118 хитови, меѓу кои се и песните на Тејлор Свифт, Ед Ширан, Луис Фонси, Дуа Липа, Деми Ловато, Чарли Пут и многу други.

Ќе ви се допадне