Епстајн злоупотребувал единаесетгодишни девојчиња

By

Нови докази се откриени и објавени во јавноста во случајот со сега веќе покојниот милијардер Џефри Епстајн. Новите докази покажуваат дека Американецот злоупотребувал стотина млади жени и девојки на својот приватен остров на Карибите, а меѓу нив имало и жртви од 11 години.

Висок официјален претставник на полицијата во тужбата изнел низа обвинувања во кои навел дека некои од неговите жртви кои биле злоупотребувами. Со тоа значително се прошири опсегот на неговите злодела, изјавиле обвинителите.

Епстајн носел девојчиња на возраст од 11 и 12 години, а на неговиот имот на Девствените Острови, познат и како Литл Саинт Џејмс, чувал банковна база на податоци за следење на достапноста и движењето на жените и девојките, е наведено во тужбата.

Тужбата што ја поднел Денис Н. Џорџ, генералниот државен обвинител на Девствените Острови, е проширена со кривични дела во кои, како што е наведено, учествувал Епстајн.

Обвинителите на Менхетен го обвиниле во јули дека сексуално искористил десетина жени и девојки во Њујорк и на Флорида.

Ќе ви се допадне

WCOStream wcostream amazing world of gumball: Bleach (Dub) (https://wcostream.cc/m/4ek5) Episode 366

AnimeTV top anime tv: Fairy Tail Episode 175