Ќе ја доживее ли Ким Џонг Ун истата судбина како неговиот татко и дедо кои умера на ист начин: Теориите на заговор не мируваат

Севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун би можел да ја доживее истата судбина како и неговиот татко и дедо пред него и да загине во атентат, пишува српски „Курир“. „Блумберг“ пишува дека Династијата Ким има долга историја на слични здравствени проблеми. За потсетување, оваа недела низ светот се рашири приказната во американските медиуми, дека Ким Џонг … Продолжи со читање Ќе ја доживее ли Ким Џонг Ун истата судбина како неговиот татко и дедо кои умера на ист начин: Теориите на заговор не мируваат