Над илјадници Евреи протестираа против ционистите и создавање на новиот светски поредок

Лажните Евреи, односно Евреите што тоа не се, веќе лажно пристапуваат на оваа религија, како династијата Ротшилд и Рокфелер, во август годинава се конфронтираа со над десет илјади Евреи кои излегоа на улиците во САД да протестираат против новиот светски поредок и двете династии што управуваат со банкарскиот систем и целиот свет и против создавањето голем Израел.

Сите медиуми во светот ова го премолчеа ваквиот масовен протест против мрачните сили кои сакаат да го истребат човекот и да ја присвојат Земјата со своите монструозни планови.

Медиумите во служба на мракот се обидуваат да го намалат значењето на ваквите протести. Сличен ваков се одржа и минатиот месец во Берлин на кој присуствуваа повеќе и од 250.000 луѓе. Медиумите, се разбира, се обидоа да ја намалат ваквата бројка.

Наспроти тоа, службените информации пренесуваа бројка помала за 100.000 луѓе, па јасно е дека станува збор за можна манипулација за масовноста на ваквите протести. Затоа што не е добро да се знае дека Европа се буди!

Во Хрватска малку се знае или речиси ништо. Оваа маса луѓе излегла на улиците да протестира против ТТIP, планираниот трговски договор меѓу САД и Европа.

Се протестира и против превласта на корпорациите над луѓето, против договорите што би можеле да го уништат светот. Се протестира против новиот светски поредок, кој исто така сака целата планета да ја стави под своја закрила. Стотина илјади луѓе во Берлин маршираа за иднината на новите генерации, а сите светски медиуми ургирано се потрудија веста да не биде вест на денот, туку споредна вест за некои незадоволни поединци.

Така, со медиумската машинерија ќе биде потпишан и дијаболичен договор во име на сите луѓе и ние за тоа да не знаеме ништо, иако станува збор за ѓаволски договор во кој губат сите Европејци, а добиваат само моќните, богатите и големите корпорации.

Продолжува