Објавени презимињата на семејствата на вонземјански рептили од 13 кралски лози на Земјата

By

(Прв дел)

Водачот на Земјените Илуминати се вика Пиндар. Тој е член на една од 13 владејачки илуминатски семејства, и секогаш е маж. Имено е скратеница од „Pinnacle of the Draco“, исто така познато како „пенис змеј“.

„Извдоци од книгата: ‘Blue Blood, True Blood: Conflict & Creation’, автор Стјуарт А. Свердлов.

 

Симболично, ова претставува врвот на моќта, контролата, создавањето, пенетрацијата, ширењето, инвазијата и стравот. Носителот на овој ранг известува за чистокрвни рептилски лидери во внатрешноста на Земјата.
Неодамнешниот извештај наведува дека станува збор за Маркуис де Либаукс Пиндар, но тоа е дезинформација. Вистината е дека моменталниот Пиндар е главата на семејството Ротшилд, како што веќе е неколку стотина години.
Сместен е во Германија, во близина на Франкфурт. При крајот на 1970 година, го надгледувал сестринското движење Монтаук, наречен M.A.L.D.A – Montauk-Alsace-Lorraine Dimenzionalna Aktivacija. Овој проект се наоѓа во непосредна близина на градот Стразбур во Франција, кој некогаш бил дел од Германија.
Интересно е дека постои винарија на источниот крај на Лонг Исланд, недалеку од Монтаук Поинт, под името Пиндар Виноград. На ова вино му расте популарнота и стекнува меѓународно признание. Тоа убаво се вклопува во планот, затоа што тоа подрачје ќе биде дел од главното подрачје на четвртина од Земјата/ Обединетите народи и Кралските држави! Црвеното вино е симбол на крвта земена од страна на Рептилите. Виното може да стане посветено, како што тоа се прави во Римокатоличката црква, каде виното е замена за крв во церемонијата.

Илуминатите овде на земјата воспоставиле пирамидална структурна контрола идентична на системот кои постои во Драко царството. Пирамида со рептилно окол каква што се наоѓа на американската пара од еден долар, е симбол на оваа структура. Окото е „капа“ на пирамидата, со што се објаснува зошто е врв на оригиналната површина Голема пирамида во Египет од чисто злато. Пиндар претставува златна капа на пирамидата. Следниот слој на пирамидата претставуваат 13 господарски семејства.

Тие се:

Ротшилд (Bauer of Bower) – Pindar, Брус, Каведиш (Кенеди), Де Медици, Хановер, Хапсбург, Круп, Плантагенет, Рокфелер, Романов, Синклер (St.Clair) Варбург (del Banco), Виндсор (Saxe-Coburg-Gothe).

Секоја од 13 владетелски семејства добила дел од Земјата и/или одредена функција која мора да ја исполнува. Тие поедини функции вклучуваат, глобални финансии, воена технологија/развој, контрола на умот, религија и медиуми.

 

(Продолжува)

Ќе ви се допадне