Од што боледува Меркел?

Светските известувачки агенции се тркаат кој прв да дојде до медицинските и здравствени картони на германската канцеларка Ангела Меркел за да откријат што се случува со нејзиното здравје. И покрај тоа што Меркел тврди дека се чувствува добро и дека нема никакви здравствени проблеми, изминатите денови во јавноста се појавија две снимки на кои канцеларката … Продолжи со читање Од што боледува Меркел?