Зошто во Русија нема ниту еден заразен од коронавирус

И покрај тоа што станува збор за најголемата земја на светот и има граница долга 4000 километри со Кина, досега во Русија не е забележан и регистриран ниту еден сериозен случај од опасниот коронавирус. Годишно од Кина доаѓаат преку милион туристи, но и покрај тоа, земјата на Путин не е во никаква опасност од ширење … Продолжи со читање Зошто во Русија нема ниту еден заразен од коронавирус