(Видео) Ирска со сатанистички обред на Евровизија: „Јас сум посебна оти сум квир и вештерка“

Ирската претставничка го привлече вниманието и згрози дел од јавноста со сатанистички настап на овогодишното издание на Евровизија.

Ирската претставничка Bambie Thug се пласираше во финалето, а на прес-конференцијата разговараше со новинарите и беше прашана што ја прави посебна.

„Тоа што сум квир и вештерка ме прави посебна“, изјавила Бемби.

Scroll to Top