Вистината за флуорот што секоја мајка мора да го знае

Флуорот го користеле нацистите со цел да ги стерилизираат затворениците во логорите, и да ги претворат во послушно робје, односно да ја убијат нивната слобдна волја. Флуорот е клучна состојка за„Прозак“ (дрога која широко се користи за лекување на депресијата) и „Сара“, нервен гас – отров.

Fluoride-DangersФлуор е интересен елемент, поради неговата примена која е силно распостранета во голем број на процеси при производство на алуминиум, а во нуклеарната индустрија се создаваат одредени токсични нус-производи, кои го содржат овој елемент.
Како што е натриум флуор, кој според индексот на Мерк примарно се користел како отров против глувци и стаорци.

Но, она што навистина вознемирува е фактот што истата активна состојка, натриум флуор, е и состојка која ја има во пастата за заби, а се наоѓа и како адитив во водата за пиење.
И нервниот гас „Сарин“ (Исопропил-Метил-Фосфори – ФЛУОРИД) е гас кој го користеле терористите во нападот на јапонската подземна станица!
Со еден збор натриум флуорид е ништо помалку или повеќе, туку токсичен нус- производ на нуклеарната и алуминиумската индустрија.
И без разлика што примарната состојка е отров за глувци и стаорци, тој е, исто така, главната состојка во анестезијата, хипнотичките и психијатриските лекови и воени нервни агенси! Зошто е дозволено да биде истото во пастата за заби и водата за пиење?

ВНИМАВАЈТЕ – ДЕТЕ ДОБИЛО АЛЕРГИЈА НА РАЦЕ ОД КИНЕСКИ ПЛАСТЕЛИН ВО СКОПЈЕ

Историски гледано, оваа супстанца е многу поскапа во 50-60 години од минатиот век, кога компанијата „Alcoa“ и целата алуминиумска индустрија со своите огромни резерви на токсичен отпад, некако успеа да ја продаде на FDA (Прехрамбрената и Лекарската администрација) и владата на САД, како ,,луда,, но исклучително профитабилна идеја, за купување на отров од 20,000% презаситеност и да го уфрлат во нашите вода за пиење и пасти за заби.

Што значи ставањето на натриум флорид во нашата вода за пиење?

masovno-trovanje-s-bagoslovom-sad-vlade

Истиот го има околу 1ppm (еден дел отров, на милион делови од вода), но бидејќи ние пиеме само половина процент од истата вода, таа опасна мешавина едноставно оди во земја, низ канализацијата, што значи дека не само што хемиската индустрија, буквално добила бесплатно отстранување на опасниот отпад, туку за тоа им плаќаат големи суми на пари.

Независни научници имаат забележано во последните 50 годни, дека натриум флуоридот го намалува животниот век на луѓето, што создава различни видови на рак и ментална болест, а најмногу од сите нешта луѓето се послушни, потчинети и сите се заедно во еден мал „удобен“, пакет.

Постојат повеќе докази дека алуминиумот во мозокот е главна причина за Алцхајмеровата болест, а доказите покажуваат дека натриум флуоридот е поврзувн со опасен алуминиум.

Тој е нус-производ на алуминиумската индустрија и има одлика да и наштети на крвта во мозочната бариера, бидејќи пренесува водородни јони кои на лесен начин навлегуваат во мозокот.

ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ ШТО ДОМА ВИ Е ОПАСНО ПО ЖИВОТОТ – ПРОЧИТАЈТЕ

Чесните научници кои се обиделе да го вклучат алармот поради натриум флуоридот, се судрија со мултимилионската пропаганда и постојано се наоѓале на црните листи и на тој начин е оцрнувана нивната работа и била поткопувана веродостојноста, така што јавноста набрзо изгубила интерес, додека во медиумите овој проблем никогаш не добил вистински заслужен простор.

industrijski-fuorid-u-vac5a1im-pastama-za-zubeСе што треба да направите е да ги следите парите за да допрете до „групата контролори“ и познатите американски семејства, кои биле вмешани во скандалот во 1952 година.

Тогаш успешната пропагандна кампања за флуорот била воведена од страна на Министерството за здраство и разните стоматолошки организации.

Ваквата кампања била првенствено емоционална и убедлива, и наместо врз база на научни податоци, била снимена на емоции, и загриженост за здравјето на населението, така што натриум флуоридот станал широко прифатен и се користи како состојка во голем број на производи и препарати.

Првиот флуорид во водата почнале да го пуштаат нацистите во еврејските гета, во злогласните логори. „Гестапо“, всушност имал слаба волја да биде загрижен за детските заби, а повеќе се грижел за масовната медикација на луѓето да бидат стерилизирани и луѓето во концетрационите логори да бидат принудени на послушност, и мирни и да се однесуваат како „стока“ пред колење.

reklama-z-afluoridaciju-vodeДенес луѓето реагираат на ист начин на флуорот. Една од целосно емоционално прифатените тврдењеа е дека натриум флуоридот, ги штити и ги прави забите здрави за која било старосна групација на луѓе. Но, искрено дали некогаш сте слушнале за сериозен научен труд кој ваквото нешто го тврди?

Наместо научни трудови слушаме како 9 од 10 заболекари ги препорачуваат флуоридираните забни пасти и така натаму….

Познато е дека постојат околу 11 милиони Американци кои страдаат од дијабетис.

Ако е вистина дека дијабетичарите пијат повеќе вода од другите луѓе, тогаш овие луѓе се во поголема опасност од флуоридација на водата од остатокот на населението, бидејќи во телото се вметнува повеќе од смртоносната доза.

Болеста на бубрезите, по дефиниција значи намалена бубрежна функција, што првенствено значи дека флуоридот или кој било друг токсичен елемент не може да се елиминира од телото.

banner-health

Дали има смисла, овие луѓе воопшто да пијат флуоризирана вода? Забележани се случаи во (Анаполис, Мериленд, во 1079 година) кога болни пациенти на дијализа умирале на апаратите за дијализа, затоа што конзумирале мало количество на натриум флорид, затоа што пиеле вода од градскиот водовод. Ќе се создаде ли некогаш соодветно предупредување на луѓето кои имаат проблем со бубрезите, или ќе се сокрива вистината за смртта на илајдници луѓе во име на зачувување на мирот на државата?

ИЛИ ЌЕ ГО УБИЈАМ ИЛИ СПАСАМ – ДОКТОР СПАСИЛ БЕБЕ НА УМИРАЊЕ СО ГУМЕНИ РАКАВИЦИ

При крајот на 30-те години од минатиот век, нацистите имале визија дека светот ќе биде контролиран низ нацистичка филозофија и пангерманизам. Германски хемичари работеле на генијален далекосежен план за масовна контрола кој е одобрен од страна на главниот стожер на германската војска.

fluoride_effects

Планот се состоел од тоа да во кој било регион контролата на популацијата да се одвива преку масовни лекови преку електричната мрежа за водоснабдување. Со овој метод можат да се контролира населението на целата област, или пак да се намали бројот на населението преку создавање на стерилитет кај жените и така натаму. Во оваа шема на мас-контрола, натриум флуоридот го зазема главното место.

„Повторувањето на дозата на бескрајно мали количини на флуор, со време ќе ја намали силата на поединецот и неговиот отпор спрема доминацијата, така што со полека ќе се трујат и наркотизираат одредени регии на мозокот кој човекот ќе го направи покорен на оние кои со него сакаат да владеат. Вистинската причина за флуорирањето на водата е грижата за забите кај децата.

gc-sodium-fluoride

Ако ова е вистина, тогаш би можело да се направи на многу поеввтин и подобар начин. Вистинската причина за ова е дека флуорирањето на водата, има за цел да го редуцира отпорот на луѓето на масовна доминација и контрола на недостатокот на реакција од губењето на слободата.

Кога Хитлеровите нацисти одлучиле да ја заземат Полска и рускиот и германскиот главен стожер, одлучиле во тој дел да прават експерименти на населението за да ги проверат своите воени знаења и други шеми на масовна контрола низ медикација на водата која е преземена од комунистите кои на тој начин сакале да го претворат светот во комунистички.

„Оваа шема ја имам добиено од германски хемичар кој бил управител во „I.G. Farben“ хемиска компанија која била важна во нацистичкото движење во тоа време.

natrij-fluorid-ubojica-mic5a1eva

Ова го велам со вистинитост и обврска за еден научник кој минал 20 години проучувајќи хемија, биохемија, психологија и паталогија на флуорот – Секое лице кое што пие вештачка флуоридна вода во периодот од една година по тоа никогаш повеќе нема да биде истата личност, ментално и физички“, напишал, Чарлс Е. Перкинс на 02.10.1954 година.

Постојат и други писма напишани од страна на големи генијалци и оставени и затскриени низ историјата, за луѓето да не ја дознаат вистината, а меѓу нив е и она на доктор Е.Х. Бронер, познат и како внукот на Алберт Ајнштајн.

Тој за време на Втората светска војна бил затечен во концетрационен логор, а писмото е објавено во „Catholic Mirroru“ во Спрингфилд во јануари 1952 година.

„Се чини дека граѓаните на Масачусетс се следните во планот за труење на водата“, пишал Бронер.

1-fluor-glavnaПостои злобна група на луѓе кои се безбожни интелектуални паразити кои денес работат во моќните земји за да станат појаки, поголеми и поуспешни што ги прави опасни со секоја помината година која минува затоа што сакаат да ја упропастат републиката според нивен план и да ја контролираат тиранијата.

РОДИТЕЛИ ВНИМАВАЈТЕ КАКВИ ИГРАЧКИ КУПУВАТЕ – ЕВЕ ЗОШТО

Овој трагичен успех е веќе загарантиран со нивната опсада на морално ткиво на американскиот начин на живот, кој стана најсилно упориште на нивните победи на нас.

tapwaterposterФлуорирањето на нашата вода може да стане нивното најголемо оружје за нашата целосна и безбедна ментална физичка детериоризација. Тоа претставува хемиско лудило и национално самоубиство.
Дури и мали количини можат да бидат смртоносен отров, против кој нема ефикасен противотров. Секој експриментален научник знае дека ова е најефикасен убиец на глувци. Натриум флуоридот е сосема поинаков од калциум флорофосфатот кој е потребен за нашите коски и заби и нашето тело да биде здраво. Ова е органско соединение добиено со јадење на правилна исхрана и готварска сол.

Не се топи во вода, но е лесно асимилирано во човечкото тело. Неоргански натриум флорид, кој се користи за флуоридација на водата, е отров за нашето тело и тој во целост се растворува во водата. Телото ја отфрла неговата асимилација.

Внимателни добротворните лабораториски истражувања откриле дека наместо натриум флуоридот да ги штити нашите заби, флуорираната вода за пиење ги уништува забите пред децата да направат полнолетство. Кога ќе пораснат овој отров всушност им штети на забите и на здравјето на луѓето и го уништува целосно и физичкио и психолошкиот систем. Како во тој случај да се нарече „план за здраствена заштита“? Што стои зад сето ова?

Фактот дека секој лекар треба да биде убеден дека додавањето на смртоносен отров во вода за пиење е неверојатно нешто, е подлежно на кривично лудило!

in1995tokyosarinНе е нималку чудно што Хитлер и Сталин во целост имале доверба и за тоа се сложиле во периодот од 1939-1941 година, каде што можат и да се цитираат и делови од Лениновиот „Завет“ и Хитлеровата „Мојата борба“.
„Америка ќе се деморализира, подели и ќе се уништи самата од внатре“.
Дали нашите цивилни агенции и одбранбени организации се свесни за опасностите на флуорираната вода? Натриум флуоридот е најефтин и најефективен отров за глувци. Добро познат на хемичарите како безбоен, безмирисен и безвкусен, не постои противлек и нема надеж. Тој е во моментов средство за терминација и екстинкцинја за глувците.

Флуоридацијата на водата може да биде бавно или брзо самоубиство на нацијата или пак национална ликвидација. Доктор Е.H. Бронер хемичар и истражувач од Лос Анџелес напишал дека ова е кривично лудило – предавство.

НОСИМЕ ОТРОВНА ОБЛЕКА – ОТРОВИ ИМА ДУРИ И ВО ДЕТСКИТЕ ПИЖАМИ

Ваквиот јавен протест на Бронер и на неколкумина околу него не ја запре флуоризацијата на водата за пиење. Само ја одложи за една година. Наскоро потоа министерстово за храна и лекови (FDA) го дозволи ваквиот смртоносен отров да се стави во пастите за заби, додека на сите стоматолози им беа систематски исперени мозоците да го препорачуваат на пациентите како здрав третман со флуор.

sodium-fluorideНатриум флуоридот систематски се додава во вода за пиење со децении. Ако се земе во предвид фактот дека компаниите кои ги прават газираните сокови користат флуорирана вода за своите производи.
Со горенаведеното се поставува прашањето кој ја контролира Америка и светот? Се поставува прашањето дали на овој начин се сака да се дојде до една операција на поврзуање слична на „Paperclip“, кога американсата војска и владата дозволиле населување и искористување на најголемите нацистички умови по војната и на тој начин ги натурализирала и ги создале како свои.

fluoride-cancer-evidenceПрашањето што се поставува е дали Америка стана толку контролирана од страна на „нацистичките“ научници, кои помогнале да се создадат агенции кои наликуваат на „Гестапо“, наречени ФБИ, ЦИА, НСА и слично?

Крајната порака до сите домаќинста е дека доколку децата имаат проблем со концентрацијата во училиште или по дома, и доколку имаат дијагностицирано нарушување на вниманието и концетрацијата, можеби причината за тоа е флуорот кој се наоѓа во пастата за заби и водата за пиење. Ослободете се од истите!

Scroll to Top