ФОТО: Карлеуша се појави во шок – комбинација пред камерите

Карлеуша шокираше со изгледот. Како и секогаш пејачката се појави во комбинација која ги нагласува облините и повеќе открива отколку што сокрива.

[URIS id=357969]

Scroll to Top