Лепа Брена научи како да се заштити од падовите на бина

На Лепа Брена и здосади постојано да паѓа на сцената, па фолкерката се одлучи малку да ја промени кореографијата. по што своите фанови ги насмеа до солзи.Пејачката Лепа Брена во рок од неколку месеци, двапати падна на бината, и одлучи малку да го промени својот настап, па на концертот кој се одржа во Орашја ги насмеа сите во публиката со новата кореографија.

Да потсетиме, Брена во април, на настапот во Пловдив за прв пат, падна на сцената:

А истото се случи и во јули во Књажевац: