Градскиот шмек е во Г.Т.Ц цели 45 години

Скопскиот градски трговски центар (ГТЦ) прослви јубилеј , 45 години градски шмек со моден спектакл од брендовите во трговскиот кои беа презентирани -преку колекциите есен-зима ‘18/’19. На ревијата беа познати личности, како и потрошувачи, додека домаќин беше актерот Сашко Коцев, а гостите ги забавуваа „Тринити Стрингс“, Диџеј Момикс и Дани со својот бенд.

Дефилето за крај беше посветено на Г.Т.Ц. на кое излегоа сите модели со песна за Скопје и со поклонување им се заблгодарија на присутните.

Scroll to Top