Концерт на Масимо Савиќ во Антички театар во Охрид

By

Хрватската поп-ѕвезда Масимо Савиќ на 14  јули ќе настапи во Антички театар во Охрид. Тој пред македонската публика ќе настапи со хитовите: „Додирни ме случајно“, „Странац у ноќи“, „Из једног погледа“, „Загрли ме“, „Круг у житу”, „Сјај у тами“ и други.

Ова ќе биде прв концерт на Масимо во Охрид. Организатор на првиот open air концерт на Савиќ во Македонија е „Авалон продукција“.

Ќе ви се допадне