Невообичаена сцена: поштарот се опијанил, па им делел пензии на гостите во кафуле во Бјелина

Во Бјелина е снимена несекојдневна сцена во ресторан, каде главен актер бил млад поштар, кој на крајот бил приведен во полициската станица во овој град.

Според „БН“, поштарот бил пијан, а во чантата имал нераспределени пензии.

Според изворот за медиумот, поштарот за возврат ги почестил гостите и почнал да им дели пензии на гостите на кафулето од маса до маса.

Во еден момент дошло до расправија која завршила со тепачка.

Набрзо пристигнала полицијата која пијаниот поштар го однела во полициска станица.

Според медиумот полицијата на информативен разговор ја повикала и директорката на Поштата во Бјелина.

Scroll to Top