„Твитер“ почна да прикажува препорачани твитови

Твитер почна да прикажува твитови од профили кои корисниците не ги следат во рамките на нивните временски рокови. Компанијата истакна дека сега им нуди препорачани твитови на сите корисници, дури и на оние кои успешно ги избегнувале во минатото.

dobivaj vesti na viber

„Сакаме да се погрижиме сите на Твитер да ја видат најдобрата содржина што ја нуди платформата, па затоа ја прошируваме препорачаната содржина на сите корисници, вклучително и оние кои не виделе таква содржина во минатото“, посочуваат од компанијата.

Не е познато колку повеќе препорачана содржина може да очекуваат корисниците на нивните почетни страници на временската линија или дали Твитер нуди повеќе од оваа содржина и во другите делови на својата апликација.

Scroll to Top