(Видео) Роботи танцуваат на популарен светски хит

Роботите на „Бостон динамикс“ пак се хит на интернет откако почна да се споделува видео на кое играат на песната Do You Love Me. Коментарите на социјалните мрежи се дека ова се најверојатно најинтересниот танц на роботи некогаш осмислен.

Роботите на „Бостон динамикс“ се сметаат за едни од најинтелигентните роботи направени некогаш, а луѓето кои ги дизајнираа често ги покажуваат нивните вештини.

Scroll to Top