(ФОТО) Актерот Хју Џекман со 12 години постарата сопруга Ференс

Популарната двојка Хју Џекмен и Дебора Ли Ференс неодамна се појави на доделувањето на наградите во Лос Анџелес.

Голем број од коментарите се дека и двајцата изгледале прекрасно еден покрај друг, сосема усогласени, а разликата од 12 години воопшто не се забележувала.

Двојката има две деца, а актерот Џекман многупати изјави дека има брак каков што посакувал и дека сопругата му дава голема поддршка.

Видете ја нивната фотографија од младоста:

Scroll to Top