(ФОТО) „EXIT“ ова ќе го памети

Џејсон Деруло направи една од можеби, најголемите журки кои ги памети EXIT фестивалот. Со својот енергичен настап, како и атрактивните танчерки, предизвика вистинско воодушевување кај публиката, која, на цел глас ја поздравуваше секоја песна.

Scroll to Top