(ФОТО) Оваа актерка му е девојка на турскиот заводник од хит-серијата „Љубовта на мојот живот“

Серкан Чајоглу е турски актер и модел роден 1987 година во турско семејство, но пораснал во Германија, а кога се преселил во Турција, одел на часови по глума и сега е еден од најпознатите актери.

dobivaj vesti na viber

Како и во хит-серијата „Љубовта на мојот живот“, каде што актерот го игра Демир, и во реалноста тој сака скромни девојки. Негова љубов е Озге Гурел, која исто така е актерка.

Scroll to Top