ФОТО: Секси бугарската одбојкарка даде понуда која не се одбива – „Роналдо, носи ме на вечера“

Бугарската одбојкарка Мадлен Рашева, штотуку стана полнолетна, а веќе е главна тема на сите бугарски медиуми. Нешто поради својата игра, нешто поради својот изглед, но најмногу поради своите последни изјави за Кристијано Роналдо.

На прашањето со кого на светот најмногу би сакала да оди на вечера, 19 годишната одбојкарка на софискиот ЦСКА, како од го испали името на Кристијано Роналдо.

„Сакам да ме одведе на вечера, но само затоа што му се воодушевувам како на играч“, објасни Рашева

Што за нејзината понуда мисли девојката на Роналдо, Георгина Родриген, засега не е познато.

 

Scroll to Top