Ќе се жени диџејот Келвин Харис: романтична свршувачка на семејната фарма

Калвин Харис се сврши со Вик Хоуп по врска од еден месец. Калвин Харис својата девојка ја побарал на Ибица под неговото омилено дрво во фармата Тера Масија. Романтичното барање на раката, кое било пред две недели, се случи само пет недели откако парот почна да забавува.

Келвин харис и неговата свршеничка Вик Хоуп сега планираат огромна свадба на островот на забавата, откако ја потврдија нивната врска.

„Таа веќе со недели го носи својот прстен, но никој навистина не забележа. Се разбира, нејзините колеги од Радио 1 веднаш го забележаа и тоа беше јавна тајна таму. Сите се многу среќни за неа. Вик им кажуваше на колегите дека ќе се венчаат на Ибица. Тоа е навистина посебно место за нив и место каде што сакаат да го поминат својот живот заедно“, пренесува The Sun.


 
Scroll to Top