Ким Кардашјан и Канје Вест ја продадоа вилата за 17 милиони долари

By
Ким Кардашјан и раперот Канје Вест, по целосното преуредување на ентериерот, ја продадоа луксузната вила со базен за вртоглава сума од 17 милиони долари.

Во луксузната вила преовладуваше белата боја. Огромниот прозорец и светлоста се она што му даваше посебна магија на овој модерно опремен простор.

Но, може да се каже дека Ким и Канје одлично си ја завршија својата работа што се однесува до продажбата, па профитирале за 7,8 милиони долари бидејќи куќата ја имале купено за 10 милиони долари.

Ќе ви се допадне