Меланија крие мрачна тајна поради која 10 години не дошла во Словенија

Меланија Трамп во својата татковина Словенија не дошла 10 години, но тоа не го спречува локалното население и понатаму да раскажува на новинарите и туристите кои ги интерсира за нејзиното минато и растење во Севница.

Локалниот биограф Бојан Пожар тврди дека Меланија крие мрачна тајна или се плаши од нешто, судејќи по тоа што дома не дошла веќе десет години.

Таа не дава интервјуа на словенечкие медиуми и иако постојано вели дека зборува неколку јазици, словенечкиот јазик никогаш не го зборува во јавност.

За животот на Меланија пред да го запознае Доналд излегле неколку книги, а токму Пожар е креатор на една од нив.

Додека работел на книгата разговарал со неколку мажи кои тврдат дека се поранешни момчиња на Меланија, но никој од нив не открил ништо посебно, само рекле дека таа е исклучително ладна личност.

Меланија подоцна демантирала дека била во врска со било кој од тие мажи кои се спомнуваат во книгата.

Scroll to Top