(Фото) Мистер Бин има 30 години помлада девојка

By

63-годишниот актер Роан Аткинсон има 33-годишна девојка, актерката Луиз Форд. Тие се зедно од 2015 година, а неодамна објавија дека го чекаат првото заедничко дете.

Популарниот господин Бин веќе има две деца, од бракот со поранешната сопруга Санетри Састри, која ја остави заради Форд. Во брак беа 23 години.

Роан и Луиз првпат се запознаа 2012 година, кога се појавија на Quartermaine’s Terms.

Ќе ви се допадне