(ФОТО) Девојката од бензиската повторно во акција!

Толку има да покаже и да открие, само бидете сигурни, дека сте подготвени на тоа.

Како што се ближи крајот на летото, секој ден е се постудено, но Ана Брага, прочуената бразилска манекенка, е позната и по тоа што температурата ја дига и на бензиските пумпи во Малибу, и повторно се потруди да секогаш и биде жешко.

Мораме да признаеме дека познатата манекенка навистина има тело кое е штета на да го „подели“ со целиот свет. Ако сте се понадевавте дека малку ќе разладите, со оглед на тоа што летото е во заминување, знајте дека поради овие фотки ќе ви зоврие крвта во вените.

 

Ако оваа фотка ве натера да испуштите „пареа“ низ ушите, тогаш запрашајте се дали сте подготвени за следната, и дали вашето срце ќе може да издржи толку возбудување колку што Ана Брага е подготвена да ви го овозможи.

Не се опуштајте, ова е само загревање.

Толку има што да покаже и открие, вие само бидете подготвени дека тоа можете да го поднесете. Ако не, одете разладете се малку па вратете се да ги погледнете и остантите фотки.

 

После ова, сигурни сме дека вредеше да ризикувате по сопственото здравје, затоа што ваква убавица од која сите „горат“ не се гледа секој ден. Особено што таа беше вољна да го сподели со нас она што мајка природа и го дарила.

И се разбира дека најслаткото го остави за крај, затоа што кој успеа да ги „преживее“ претходните фотки, секако дека заслужи да види какво тело оваа прочуена бразилска манекенка изгледа кога објективот ќе се приближи поблиску.

 

Ок, можеби ви делува како нереално од аголот на фотографирањето на оваа плажа. Што тогаш ќе кажете за неодамнешниот „папарацо“ на прометната бензиска пумпа.

Веруваме дека за денеска ви беше и премногу, барем за оние со послабо срце, но ваква природна убавина е штета да пропуштите.