Среќна нова година, напишано на сите европски јазици

Доколку сакате да честитате Нова година на пријателите, странци, сега тоа можете да го направите на нивниот јазик!

Доволно е да ја погледнете оваа мапа каде на секоја земја е напишано како се вели „Среќна Нова Година“.

Сигурни сме дека вашите пријатели од странство ќе им биде драго да ја слушнат честитката на својот јазик.

 

 

Scroll to Top