(Видео) Вежби на манекенките за топ тело

By

Тренерот на познатите модели и нутриционист Ребека Луис, има цел да ги мотивира луѓето од целиот свет да вежбаат и да ги сменат животните навики. Нејзиниот Јутјуб канал е полн со видеа со вежби за совршена фигура. Едно од најпопуларните е 14-минутното видео со вежби кои ги прават и манекенките на „Викторијас сикрет“ кога се подготвуваат за ревии. Овие вежби, вели таа, ги дефинираат мускулите на нозете и на задникот.

Ќе ви се допадне