(Видео) Како лесно да украсите новогодишни колачиња

By

Вкусните новогодишни колачиња секогаш привлекуваат повеќе внимание ако се убаво украсени. На креативните дизајни не можат да им одолеат ни децата ни возрасните. Испечете колачиња по сопствен рецепт, а потоа украсете ги според идеите во овие видеа – лесно и брзо.

https://www.facebook.com/gorgeous.side/videos/1769381133387351/

Christmas Treats 5 Ways

Need holiday treats on the fly? Sleigh Christmas with these…Full Recipe: taste.md/2BhqYvq

Posted by Tastemade on Понеделник, 18 декември 2017

Ќе ви се допадне