Бомбони во облик на пениси во политичка кампања во Германија

By

Промотивната кампања на десничарската партија Алтернатива за Германија за претстојните регионални избори на потенцијалните гласачи во Долна Саксонија им дели гумени бонбони во облик на партиското лого, но излезе дека тие личат на мали пениси.

dobivaj vesti na viber

Фотографии од бонбоните на АФД ги објави германски новинар откако му ги испратил член на партијата. Логото на АФД е црвена стрелка свртена надесно, што не баш било доловено со дизајнот на бонбоните.

Ќе ви се допадне