(ФОТО) Босанец се слика покрај најлудите знаци на Балканот – Еве кој е во Македонија

Емир Тица, педесетгодишниот менаџер за превоз од Травник, со своето интересно хоби привлече големо внимание на интернетот. Тој, имено, има обичај да се слика покрај плочите со имиња на места кои ги посетува и досега веќе собра неколку стотина фотки кои ги објавува на својот Инстаграм.

dobivaj vesti na viber

Свињишта во Македонија исто така е омилено место за сликање, баш како и Горни Цепидлаке во општина Џуловац.

Poganovci, Croatia #signs #poganovci #ticaemir #travel #roadtrip

A post shared by Emir Tica (@emirtica) on

Hercegovac, Croatia #signs #hercegovac #ticaemir #travel #roadtrip

A post shared by Emir Tica (@emirtica) on

Vručice, BiH #signs #vrucice #ticaemir #travel #roadtrip

A post shared by Emir Tica (@emirtica) on

Gornje Cjepidlake, Croatia #signs #gornjecjepidlake #ticaemir #travel #roadtrip

A post shared by Emir Tica (@emirtica) on

Smrtić, Croatia #signs #smrtic #ticaemir #travnik #roadtrip

A post shared by Emir Tica (@emirtica) on

Suntrip #suntrip #friends #sun #tumidaj #summer #instaboy #instagood #instatravel #l4l #vsco

A post shared by Dawid Muszkiet (@dawidmuszkiet) on

#skočiđevojka #CrnaGora #morekokemasline

A post shared by Loading… (@aries_02.04) on

Scroll to Top