(Фото) Човекот со најголемиот пенис во светот се сликаше во гаќи

By

Човекот со најголемиот пенис во светот, Џон Фалкон се сликаше по гаќи, а фотографиите ги објави на социјалните мрежи. Фалкон е познат како човекот кој го држи рекордот со најголем пенис, со должина од 34,9 сантиметри во ерекција.

dobivaj vesti na viber

Фалкон ретко објавува фотографии на социјалните мрежи од својот полов орган. Но, овојпат објави една во новите гаќи. Фановите му напишаа дека е подготвен за на плажа.

„Се надевам дека времето ќе се погоди и нема да се возбудам многу на плажа или базен“, рече Фалкон кој од фановите доби само убави коментари. Некои и го викнаа да им дојде на гости.

Иако голем број од мажите му завидуваат, сепак Фалкон вели дека има големи проблеми со сексот. Прво жените не можат да се носат со големината на неговиот пенис и затоа не сакаат да спијат со него. Имало случаи и кога прекинувале среде акција, зашто им било болно.

„Најголемиот предизвик и проблем кој ми се појавува во последно време, е што повеќето од жените се откажуваат предвреме. Веројатно заради тоа што изминатиот период особено ми се има здебелено и зголемено“, вели Фалкон.

„Ги користам сите можни лубриканти, но бадијала. Обично ми велат дека очекувале да ми биде толку голем, но, не до толку“, вели Фалкон, кој обајсни дека за време на сексот мора да биде многу внимателен за да не се повреди.

„Секогаш внимавам да не се повредам. Се сеќавам дека еднаш за време на сексот, како возбудата растеше, почна да расте во погрешна насока и за малку можеше да се скрши. Никогаш не дозволувам девојката да седи на мене, затоа што така сигурно ќе се повредам“, призна Фалкон.

 

 

Ќе ви се допадне