(Фото) Додека го чекал пијалокот, успеал да направи урнебесна фотографија

By

Додека чекаше келнерот да му го донесе пијалокот, успеа да направи фотографија, која откако ја постирал на социјалните мрежи, предизвика големо внимание.

На фотографијата може да се забележи приколка, која била закачена на мотокултиватор, а покрај ситниот стар отпад можело да се забелжи и автомобил кој веројатно човекот го носел на пат за отпад.

Дали е во прашање сопственик на автомобилот кој наскоро требало да фрли возилото на депонија, или пак станува збор за сопственикот на мотокултиваротот, кој требал таму да го однесе автомобилот не е познато. Како и да е, сигурно е дека фотографијата предизвикала големо внимание на социјалните мрежи.

Ќе ви се допадне