(ФОТО) Го продава индексот на синот – 4 години стар, а изгледа како нов

By
Духовита понуда на хрватските огласи.Огласите имаат интересна понуда овие денови.

dobivaj vesti na viber

Еден веројатно разочаран родител постави понуда на студентската книшка на синот, кој очигледно не бил брилијантен низ годините на факултетот, а со сликата на индексот приложен е и краток опис:

„Со оглед на тоа дека поминаа веќе 4 години, индексот би требало да биде прилично поплнет, но овој редок примерок на мојот син генијалец е како нов.

Индексот е зачуван, без никакви траги на користење, и штета е да стои неискористен.

Интересно е само да се види на кого му е потребен празен индекс.

Ќе ви се допадне