(ФОТО) Откако ограбил банка, се соблекол гол и почнал да ги фрла украдените пари

Полицијата во Флорида, уапси маж, кој откако ограбил банка, се соблекол гол, и трчајќи по улицата ги фрлал украдените пари, бидејќи, како што и самиот тој изјавил, утрото кога се разбудил, посакал да биде комичар.

Наместо тоа, 25 годишниот Александар Спербер, заработи обвинение за вооружен грабеж, соопштија од ФБИ.

„Шегаџијата“, заканувајќи му се со пиштол на благајникот, успеал во својата торба да стави 4700 долари.

Scroll to Top