(ФОТО) Овие луѓе користат технологија, а никој жив не може да ги разбере што напишале на пораките

By
Внимателно читајте…

Иако не се знае од каде точно излегле овие пораки, се знае дека лицето кое ги напишало е од нашите простори, но она што е и како е напишано, ќе ве насмее до солзи.

Имено, очигледно е дека моментот за славење и частање било раѓањето на девојче, но, некои од роднините, изгледа не умеат најдобро да ја користат усллугата „аурокорект“, поточно услугата за исправување на грешки на зборовите, па тоа скапо ги чинело, пренесува Индекс.хр.

И така додека „Тереса“ мака мачела со граматичките конструкции на зборови, „Љубица“, ја однесе апсолутната победа и местото на „раѓање“ го напиша „нуркање“, а наместо „внука“, напишала „брадавица“. Погледнете како сето тоа изгледаше:

 

Ќе ви се допадне

Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time Episode Cam 10min at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll 14 day trial

Watch One Punch Man 2nd Season Episode 1 at website https://funimationfree.com sword art online season 3 english dub funimation