(Фото) Попот од Миравци падна во водата фрлајќи го крстот

На вчерашниот голем христијански празник Богојавление речиси во целата земја се фрлаше светиот крст во реките, езерата, но и во базените. Речиси секоја година се случува некој инцидент, овој пат тоа се случи во струмичко Миравци кога попот се лизна на тревата и падна во водата додека верниците чекаа да го фрли крстот во неа. Видеото од настанот беше објавено на „Твитер“.

Scroll to Top