(ФОТО) Поради ова име, овој Хрват тешко е да влезе во Србија

By
Дефинитивно може да се рече дека родители биле многу креативни, кога смислувале име за својот син.

dobivaj vesti na viber

Една фотка од лична карта од Хрватска, предизвика бројни коментари на социјалните мрежи. Имено, момчето, на кој овој документ и му припаѓа се вика Адам Усташ, а се презива Бараба.

Тоа што исто така е особено интересно е што момчето е родено на средината на деведесетите години.

Дефинитивно може да се рече дека родителите биле многу „креативни“, кога го смислиле името за својот син.

Ќе ви се допадне