(ФОТО) Што не чини кај оваа слика – Ќе се воодушевите кога ќе го откриете деталот

Имено групната фотка од обични матурантки, на интернет стана хит, а се поради еден детал, кои многумина воопшто не го ни приметија.

Џиновската матарка која е во рацете на една од девојките, која ја држи место торбичка, предизвика воодушевување кај корисниците на социјалните мрежи.

„Каква легенда“, „Зошто јас не се сетив на тоа“, „Има доста алкохол да сите се напијат“, се само некои од коментарите.

Scroll to Top