(ФОТО) Туристи оставиле порака на истрошена ролна од тоалет – Eве што пишувало

На социјалните мрежи веќе неколку дена кружи фотографија од пораката, која турист ја оставил на истрошена ролна од тоалет гласи: „Извинете, не ни се допадна сместувањето„

Пораката се најде на Фејсбуг страната „Подгорички времеплов„

Угостителите во Црна Гора велат дека туристи доаѓаат од сите страни на светот со најразлични барања и дека не може да ги задоволат сите барања, но судејќи по тоа дека пораката е напишана на разбирлив наш јазик, туристите мора да биле од регионот.