(ФОТО) ЖЕШКО ВИ Е? – Бидете среќни што не сте во Индија!

Мислите дека кај нас е така жешко? Да, но има и многу полоши места. Пробајте да поминете некое време во Индија.

Овој Индиец покажа што се случува кога во тава за печење ќе ја остави на сонце, и кога ќе го скрши јајцето во неа. Му требаше помалку од 10 минути да јајцето целосно се испече.

Scroll to Top