Кучето на Брена го искасало Кеба: Не знам што му бидна, можеби Боба му дал ракија

By

Кучето на Лепа Брена го искасало нејзиниот популарен колега Драган Којиќ – Кеба, кој завршил на лекар. Тој отишол на гости кај Брена и Боба, кои му се соседи, па додека терал гости кучето, како што вели, од никаде му рипнало и ги гризнало.

„Не знам што се случи со кучето. Можеби Боба му дал ракија да проба“ –  раскажал фолкерот во една ТВ-емисија.

Ќе ви се допадне