Новинарка се јавуваше во живо – Погледнете во наредните секунди и ќе ви се згрози животот

Нованарската работа секако не е лесна, а тоа посебно се однесува на водителите кои се јавуваат во живот во програм пред милионскиот аудиториум.

Водителката на американската телевизија „NBC“, Хејли Џексон се јавувала во живо на вестите и зборувала за претседателот Доналд Трамп кога од нејзиниот нос почнал да тече секрет. Водителката како воопшто да не забележала што се случува, само продолжила да зборува.

Погледнете како се завршило:

Scroll to Top