Објавија фотографија од штотуку роденото бебе, но еден детаљ ги згрози сите

Живееме во време во кое апсолутно секој настан од приватниот живот се документира на социјалните мрежи, па така и оваа фотографија од породилиштето. Фотографијата на штотуку роденото бебе, која се појави на „Фејсубк“ и која кружи на социјалните мрежи, предизвика жестока осуда.Под фотографијата се разви цела расправа, а освен еден мошне впечатлив детаљ во заднина, многумина ги збуни и сестрата што позира со бебето, но, се разбира, некои веднаш го осудија и фоторепортерот.

Покрај општата загриженост, она со кое сите се согласија беше дека пред таа да биде објавена требало барем за момент да размислат за можните последици.

 

 

Дали сте го забележале детаљот кој ги згрози сите?

Во прашање е жената која штотуку се породила и која на креветот лежи со раширени нозе.