Пензионер во автобус успеа да им го привлече вниманието на скопјани

By

На социјалните мрежи се врти слика од еден старец, кој не можејќи да се справи со недостигот на бонтон кај помладите скопјани, никој не му ослободи место за седење во градскиот автобус, кој проблемот го реши на поинаков начин.

Имено, човекот, чиј идентитет засега е непознат, решил да си земе стол од дома и да седне покрај вратата на автобусот и на тој начин да си почине додека стигне до посакуваната дестинација.

Очигледно недостигот на култура кај младите во Скопје е на високо ниво.

Ќе ви се допадне