Си ја исценирала венчавката за да го направи бившиот љубоморен

Девојка си ја исценирала сопствената венчавка за да го привлече вниманието на бившиот и да го направи љубморен. Кулила венчаница, бидермајер, ангажирала и младоженец и професионален фотограф. Изнајмила и локација за фотографирање со изглед на бајка. Имало клавир, коњ и торта на три спрата.

Фотографиите со лажниот маж ги објавија и ја чекала неговара реакција. Сепак турдот ѝ бил залуден. Девојката откри дека се случило тоа што најмалку го очекувала. На видеото кое го објавила напишала: „Најлошо од сè е што тој го виде сторито на „Инстаграм“, а не се јави“.

Нејзиното видео го погледнаа милиони, а многумина нејзиниот подвиг го сметаат за смешен.

.

Scroll to Top