(ВИДЕО) 13 годишен тинејџер продаваше колачиња – Ни на крај памет не му текна кој би можел да му биде купецот

By

Следеше големо изненадување. Ова е жената која го позајмува гласот на Барт Симпсон.

 

Ќе ви се допадне